Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Apartamenty Sun&Snow Koscielisko Budzowka

Budzówka 31, Koscielisko, Poland
(0,45 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Apartamenty Sun&Snow Koscielisko Budzowka: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Koscielisko, Poland.

Hotellbeskrivelse

Sentralt i Kościelisko ligger Apartamenty Sun&Snow Koscielisko Budzowka, en liten tur med bil fra Zakopane og de tilbyr en badstue. De byr på komfortable leiligheter med eget bad og et tekjøkken.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til en rekke fasiliteter, som vintersportaktiviteter og lekeplass. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Leilighetene på Apartamenty Sun&Snow Koscielisko Budzowka har både varmeanlegg, et kjøleskap og kaffe- og tekoker. Det finnes også leiligheter tilrettelagt for familier.

Hotellfasiliteter

Non-Smoking Rooms, Sauna, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, Playground, Hiking, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Apartament Krzysztof
Budzowka Street no 31/33 loc. 6A
Pensjonat Reymontowka
Nedzy Kubinca 170
Nowa Willa Tatry
Nędzy Kubińca 182
Willa Taterka
Pitoniowka 21
Apartament Widokowy Zakopane
ul. Kierpcówka 3
Apartament Ogrodowy Zakopane
ul. Kierpcówka 3/1b
Apartament Wierch Zakopane
ul. Kierpcowka 3,
Willa Baciarka
Pitoniowka 22A
Søk hotell