Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hoteldorf Seepark Weiden

Seepark Weiden Verwaltungs- und BetriebsGesmbH, Weiden am See, Austria
(0,5 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 14

Hoteldorf Seepark Weiden: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Weiden am See, Austria.

Hotellbeskrivelse

Hoteldorf Seepark Weiden holder til i hyggelige omgivelser i Weiden Am See. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil se områdets turistattraksjoner.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til en rekke fasiliteter, som innsjø, lekeplass og utendørs tennisbaner. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet båtutleie, surfing og fiske, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

De leilighetene ved Hoteldorf Seepark Weiden har en kaffemaskin og alle nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Gjester som ønsker å tilberede sin egen mat, kan benytte seg av et tekjøkken som er utstyrt med en oppvaskmaskin, en mikrobølgeovn og et kjøleskap.

Hoteldorf Seepark Weiden huser både en restaurant og en bar der gjester kan hygge seg og nyte et bedre måltid og en drink på slutten av dagen. Det tilbys en rikholdig frokost med noe for enhver smak i overnattingssedets frokostsal.

Wien internasjonale flyplass er en 35-minutters kjøtetur unna Hoteldorf Seepark Weiden. Gjester kan besøke Podersdorf am See og Neusiedl am See, som ligger bare en kort tur unna med bil.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Tennis Courts, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, TV, Bicycle Rental, Boating, Water Activities, Fishing, Playground, Volleyball, Surfing, Coffee Shop/Cafeteria, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Siebenbruderhof
Markt 51-53
Pension Rose
Neubaugasse 38
Thuringer's Gastehaus
Friedhofgasse 38a
Søk hotell