Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Marchenhotel Waldpension Nebelstein Moorbad Harbach

Maissen 28, Moorbad Harbach, Austria
(1,36 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Marchenhotel Waldpension Nebelstein Moorbad Harbach: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Moorbad Harbach, Austria.

Hotellbeskrivelse

Marchenhotel Waldpension Nebelstein Moorbad Harbach ligger i Moorbad Harbach og byr på komfortabel innkvartering med et innendørs svømmebasseng og en badstue. De tilbyr et spa, i tillegg til en hage, en lekeplass og sammenhengende rom.

Gjestgiveriet rom byr blant annet på et eget bad, garderobeskap og en minibar, pluss alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. De har en radio, telefon og varmeanlegg. Hårføner og kabel-TV er også tilgjengelig.

Marchenhotel Waldpension Nebelstein Moorbad Harbach huser en restaurant og en bar der gjester kan hygge seg og nyte et bedre måltid og en drink på slutten av dagen.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Swimming pool, Pet Friendly, Mini Bar, Cable / Satellite TV, Connecting Rooms, Hair Dryer, TV, Spa & Wellness Centre, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Pool Indoor
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Landgasthof Binder Moorbad Harbach
Harbach 23 Harbach Waldviertel
Moorheilbad Harbach
Harbach | Moorbad Harbach, Gmund 3970 , Austria
Søk hotell