Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Familienappartements Eder Kaprun

Quergasse 1, Kaprun, Austria
(1,75 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 9

Familienappartements Eder Kaprun: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Kaprun, Austria.

Hotellbeskrivelse

Tauern Power Station ligger bare en liten spasertur fra Familienappartements Eder Kaprun, som byr gjester på hyggelig og praktisk beliggende base i Kaprun. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil se områdets turistattraksjoner.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet lekeplass, massasje og ekspress inn- og utsjekking. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, inkludert fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Familienappartements Eder Kaprun har 10 harmoniske leiligheter, som er utstyrte med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold. Det finnes også leiligheter som er tilpasset familier.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg serveringssteder like i nærheten. Kitzsteinhorn og Zellsjøen er bare en kort biltur unna overnattingssedet.

Hotellfasiliteter

Massage / Beauty Centre, Non-Smoking Rooms, Safe-Deposit Box, Garden, Dart Board, Playground, Hiking, Massage, Games Available, Designated Smoking Area, Vending Machines, Express Check-In/Check-Out
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Ferienhaus Gerlinde Kaprun
Falkenbachwandgasse 3
Sporthotel Falkenstein
Nikolaus Gassner Strasse 79
Appartement Krapfgut
Krapfstrasse 39
Alpine Resort Kaprun
Krapfstrasse 45
Hotel-Gasthof Zur Muehle
Nikolaus Gassner Strasse 66
Sport And Golf Hotel Kaprun
Krapfstrasse 546
Kitz Residenz Kaprun
Nikolaus Gassner Strasse 318
Appartement Kitzsteinhorn
Langfeldstraße 7
Active By Leitners Kaprun
Sportplatzstra -e 755
Active by Leitner's
Kitzsteinhornstrasse 10
Appartement Walderhof
Kitzsteinhornstraße 1
Pension Christophorus
Sportplatzstraße 12
Jufa Hotel Kaprun
Nikolaus Gassner Straße 51
Søk hotell