Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Griesser Appartement Pension Kaprun

Parkstrasse 4, Kaprun, Austria
(0,12 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 10

Griesser Appartement Pension Kaprun: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Kaprun, Austria.

Hotellbeskrivelse

Griesser Appartement Pension Kaprun holder til i hyggelige omgivelser i Kaprun. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner.

De har et bredt utvalg fasiliteter ved overnattingssedet, inkludert flyplasstransport, turistinformasjon og et spa- og velværesenter. Det finnes et stor utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Griesser Appartement Pension Kaprun har 5 leiligheter, utstyrt med alle fasiliteter man behøver for et behagelig opphold. Det finnes også leiligheter som er designet familier.

Griesser Appartement Pension Kaprun byr på frokost hver morgen, som gjester kan nyte før en opplevelsesrik dag i nærområdet.

Hotellfasiliteter

Airport shuttle, Tour Desk, Non-Smoking Rooms, Spa & Wellness Centre
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Das Alpenhaus Kaprun
Schlossstrasse 751
Lederer's Living
Salzburger Platz 4a
Hotel Orgler
Schlossstrasse 1
Sonnblick Hotel Kaprun
Schlossstrasse 14
Aparthotel Waidmannsheil
Salzburgerplatz 13
Appartement Auernigg
Imbachstrasse 16
Søk hotell