Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Austria-Traveller-Hotel

Hauptstrasse 25, Sattledt, Austria
(0,31 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)
Austria-Traveller-Hotel: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Sattledt, Austria.

Hotellbeskrivelse

Austria-Traveller-Hotel ligger i Sattledt og tilbyr 3-stjerners innkvartering, i tillegg til gratis trådløst internett. Det ligger perfekt til for gjester som ønsker å dra på sightseeing i lokalområdet.

Hotellet tilbyr komfortabel innkvartering og er et godt valg for både forretningsreisende og ferierende.

Austria-Traveller-Hotel har 20 rom med eget bad, Wi-Fi på rommene og varmeanlegg. Det finnes også flere rom spesielt tilpasset familier.

Austria-Traveller-Hotel har både en restaurant og en bar hvor gjester kan slappe av på slutten av dagen. Gjester som ønsker å spise ute, kan velge mellom adskillige uteplasser og restauranter i området som byr på et stort utvalg matretter.

Hotellet har en flott beliggenhet, hvorfra man enkelt kan utforske Lambach Abbey og Kremsmunster Abbey, i tillegg til alt det andre området har å by på. Linz og Gmunden er også bare en kort kjøretur unna overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Eurohotel Sattledt
Hauptstrasse 1
Søk hotell