Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Aparthotel Hirschenau

Filzmoos 137, Filzmoos, Austria
(3,69 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 10

Aparthotel Hirschenau: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Filzmoos, Austria.

Hotellbeskrivelse

Aparthotel Hirschenau holder til i hyggelige omgivelser i Filzmoos. De byr også på roomservice, sykkelutleie og bagasjeoppbevaring.

Aparthotel Hirschenau har 6 leiligheter, utstyrt med alle fasiliteter man kan behøver for et behagelig opphold. Det finnes også leiligheter som er tilpasset familier.

Aparthotel Hirschenau huser både en restaurant og en bar der gjester kan slappe av og nyte en bedre middag og en drink på kvelden. Det finnes også et stort utvalg spisesteder i området.

Aparthotel Hirschenau ligger i gangavstand fra Salzkammergut. For gjester som vil dra på sightseeing, tilbyr overnattingssedet lunsjpakker.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Pet Friendly, Non-Smoking Rooms, Laundry service, Bicycle Rental, Garden, Picnic Area/Tables, Packed Lunches, Luggage Storage
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell