Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Appartements Rosenhof Pertisau

Hausnummer 26p, Pertisau, Austria
(0,43 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 13 / Sjekk ut to 11

Appartements Rosenhof Pertisau: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Pertisau, Austria.

Hotellbeskrivelse

Appartements Rosenhof Pertisau ligger ideelt plassert i fredelige og rolige omgivelser i Pertisau, en kort kjøretur fra Eben am Achensee og Fügen. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke lokale attraksjoner.

Overnattingssedet byr på en golfbane, vintersportaktiviteter og bagasjeoppbevaring. Det finnes et stor utvalg aktiviteter, inkludert dykking, snorkling og ridning, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Appartements Rosenhof Pertisau har 5 moderne leiligheter med alt man behøver for et hyggelig opphold. Det finnes også leiligheter som er designet familier.

Appartements Rosenhof Pertisau har kort vei til butikker, spisestder og Pertisau utesteder. Achensee ligger en fem minutters kjøretur unna overnattingssedet.

Hotellfasiliteter

Luggage Storage
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Appartment Kinigadner
Pertisau 21e
Hotel Karlwirt
Am Golfplatz 26
Two Brothers Inn
Pertisau 39d
Gasthof - Hotel Tyrol
Pertisau 28
Cafe-Pension Erika
Pertisau 21a
Appartements Alpenvital
Am Golfplatz 25a
Haus Regenbogen
Pertisau 38f
Pirschhaus
Pertisau 29
Søk hotell