Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Alpen Chalet Jagdhof Flachau

Hundsdorfgasse 152, Flachau, Austria
(4,38 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 10

Alpen Chalet Jagdhof Flachau: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Flachau, Austria.

Hotellbeskrivelse

Alpen Chalet Jagdhof Flachau ligger i Flachau, en rask kjøretur fra Wagrain, og de byr på en turistinformasjon, en badstue og et separat røykeområde. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke områdets mest populære attraksjoner.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til mange fasiliteter, som fiske, fotturer og ridning. Trådløst internett er også tilgjengelig.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Det finnes også et stort utvalg serveringssteder i området.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Pet Friendly, Disabled Access, Tour Desk, Non-Smoking Rooms, Sauna, Laundry service, Garden, Water Activities, Fishing, Horse Riding, Hiking, Disabled Accessible Rooms, WiFi, Designated Smoking Area
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Alpenfex Apartment Flachau
Flachauerstraße 106
Hotel Alpenwelt
Flachauerstraße 72
Gasthof Schnitzleck
Flachauer Straße 76
Hotel Alpenhof Flachau
Flachauerstr. 98
Hotel Bergzeit
Stahlhammergasse 236
Landhaus Innrain
Flachauerstrasse 324
Rainerhof
Flachausstraße 23
Pongauerhof Hotel Flachau
Flachauerstraße 138
Larchenhof
Unterberggasse 339
Schlosshotel Lacknerhof
Unterberggasse 172
Søk hotell