Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Alpenfex Apartment Flachau

Flachauerstraße 106, Flachau, Austria
(4,39 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 10

Alpenfex Apartment Flachau: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Flachau, Austria.

Hotellbeskrivelse

Sentralt i Flachau ligger Alpenfex Apartment Flachau, en liten tur med bil fra Wagrain og de byr på en badstue. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner.

Overnattingssedet har 4 leiligheter, og ble nylig pusset opp. Overnattende kan bruke overnattingssedet rekreasjonsaktiviteter, som inkluderer en lekeplass og sykkelutleie for å nevne noen.

Leilighetene ved overnattingssedet er romslige og har et tekjøkken utstyrt med en mikrobølgeovn. Gjester kan forsyne seg med te og kaffe.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg serveringssteder like ved. Salzkammergut er bare en kort biltur unna overnattingssedet.

Hotellfasiliteter

Non-Smoking Rooms, Sauna, Coffee / Tea Maker, Microwave, TV, Laundry service, Bicycle Rental, Water Activities, Playground, Canoeing, Spa & Wellness Centre, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Alpen Chalet Jagdhof Flachau
Hundsdorfgasse 152
Hotel Alpenwelt
Flachauerstraße 72
Gasthof Schnitzleck
Flachauer Straße 76
Hotel Alpenhof Flachau
Flachauerstr. 98
Hotel Bergzeit
Stahlhammergasse 236
Landhaus Innrain
Flachauerstrasse 324
Rainerhof
Flachausstraße 23
Hotel Bergdiamant Flachau
Unterberggasse 349
Pongauerhof Hotel Flachau
Flachauerstraße 138
Wellness & Aktiv Hotel Hartl
Unterberggasse 214
Larchenhof
Unterberggasse 339
Søk hotell