Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Haus Wolfgangsee

Schwand 18, Abersee, Austria
(1,77 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Haus Wolfgangsee: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Abersee, Austria.

Hotellbeskrivelse

Haus Weissenbacher ligger i Abersee og byr på 3-stjerners innkvartering, i tillegg til en badstue og en egen strand. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil dra på sightseeing i lokalområdet.

Gjester ved overnattingssedet kan bruke overnattingsstedets egne hage. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet fotturer, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Alle de komfortable leilighetene ved Haus Weissenbacher er innredet med et kjøleskap, Wi-Fi på rommene og en kaffemaskin. Det finnes også leiligheter som er tilpasset familier.

Gjester kan nyte vakre gåturer i de landlige omgivelsene eller bruke Haus Weissenbacher utleiesykler og utforske området rundt på to hjul. St. Wolfgang og St. Gilgen er kun en rask kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Non-Smoking Rooms, Sauna, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, Private beach, Bicycle Rental, Garden, Hiking, Spa & Wellness Centre, WiFi, Shoe Shine
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell