Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Freundsheimhof Kramsach

Moosen 31, Kramsach, Austria
(3,25 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 10

Hotel Freundsheimhof Kramsach: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Kramsach, Austria.

Hotellbeskrivelse

Sentralt i Kramsach ligger Hotel Freundsheimhof Kramsach, en liten tur med bil fra Breitenbach am Inn og de tilbyr en badstue. De byr også på et dykkesenter, en hage og en lekeplass.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til mange fasiliteter, som blant annet kanopadling, fiske og ridning. Det finnes et stor utvalg utendørsaktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Gjester ved Hotel Freundsheimhof Kramsach kan hygge seg på de stilfulle leilighetene som er utstyrte med Wi-Fi på rommene og et kjøleskap. Det finnes også leiligheter spesielt tilpasset familier.

Hver morgen serveres det frokost ved Hotel Freundsheimhof Kramsach, og gjester kan hygge seg med en drink i loungebaren. Det finnes også et stort utvalg kafeer og restauranter like ved.

Hotel Freundsheimhof Kramsach ligger sentralt til, og det er kort vei til Zillertal og Alpbachtal. Innsbruck Kranebitten flyplass er en 40-minutters kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Pet Friendly, Bar / Lounge, Non-Smoking Rooms, Sauna, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Microwave, Hair Dryer, TV, Garden, Water Activities, Fishing, Horse Riding, Playground, Canoeing, Hiking, Diving Centre, WiFi, Shower, Gay/Lesbian Friendly
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell