Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Flying Viking Guesthouse Reykjavik

Ranargata 10, Reykjavik, Iceland
(2,9 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.00/10
(62 Anmeldelser)
Flying Viking Guesthouse Reykjavik: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Reykjavik, Iceland.

Hotellbeskrivelse

Flying Viking Guesthouse Reykjavik ligger i Reykjavik og tilbyr sjarmerende 3-stjerners innkvartering, i tillegg til gratis trådløst internett. Det er kort vei til Landakotskirkja, serveringssteder og butikker.

Gjester kan nyte den friske luften på terrassen, eller hygge seg med noe å drikke i baren. I tillegg byr gjestgiveriet på andre fasiliteter, som klesvaksfasiliteter og felles kjøkken.

Flying Viking Guesthouse Reykjavik byr på moderne og romslige rom med radio. Det finnes også flere rom tilrettelagt for familier.

Gjester ved Flying Viking Guesthouse Reykjavik som ønsker en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Gjestgiveriet ligger ypperlig til for sightseeing i Reykjavik, med Reykjavik rådhus, Domkirken i Reykjavík og Vikin maritime museum bare en ti minutters spasertur. Nasjonal- og universitetsbiblioteket på Island og Islands nasjonalmuseum er innen gåavstand herfra.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Refrigerator, Kitchen, Microwave, TV, WiFi, Shared Bathroom, Self Laundry, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
8.00 /10
Rengjøring:
8.00/10
Service:
8.00/10
Komfort:
8.00/10
Lokalisering:
9.00/10
Mat:
8.00/10
Rom:
7.00/10
basert på 62 anmeldelser