Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Inter-Continental Hotel

Park Brooks Boulevard de Paris, Tangier, Morocco
(1,23 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 13 / Sjekk ut to 12

Inter-Continental Hotel: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Tangier, Morocco.

Hotellbeskrivelse

Inter-Continental Hotel holder til i sjarmerende omgivelser i Tanger. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å dra på sightseeing i lokalområdet.

Hotellet byr på et bredt utvalg fasiliteter, som ekspress inn- og utsjekking, massasje og en golfbane. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og hjelper gjerne med planlegging av utflukter.

De moderne rommene ved Inter-Continental Hotel har en minibar, et kjøleskap og et eget bad. Alle har varmeanlegg, walk-in closet og telefon.

Inter-Continental Hotels livlige bar byr på et stort utvalg av drinker, mens restauranten serverer marokkanske og internasjonale retter.

Gjester kan handle i hotellets egen butikk, eller utforske de mange shoppingmulighetene i nærheten. National Cricket Stadium og Ibn Battouta Stadium kan nås med bil på 20 minutter.

Hotellfasiliteter

Room Service, Fitness Room/Gym, Elevator / Lift, Golf Course, Sauna, Mini Bar, Connecting Rooms, Garden, Nightclubs, Spa & Wellness Centre
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Chellah Hotel Tangier
47 - 49 Allal Ben Abdellah
Dar Nilam
28 Lotissement Tingis
Tanjah Flandria
6 Boulevard Mohamed V
Rembrandt Hotel Tangier
Boulevard Mohamed V
Dawliz Hotel Tangier
42 Rue de Hollande
Almohades City Center Tanger
43 Avenue Mohamed VI
Dar Omar Khayam
26, Rue Antaki
Hotel Marco Polo Tangier
2, Rue Antaki
Atlas Rif & Spa
152 Avenue des FAR
El Minzah Hotel
85 Rue de la liberte
El Oumnia Puerto
10 Avenue Beethoven
Hotel Royal Tangier
144, rue Salah Eddine Ayoubi
Riad Tanja
Rue Du Portugal Escaliers Américains
Kenzi Solazur
Avenue des F.A.R.
Søk hotell