Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Kefecz Luxury Apartments

Eötvös utca 32, 1/3, 06., Budapest, Hungary
(1,91 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Kefecz Luxury Apartments: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 1 stjerner i Budapest, Hungary.

Hotellbeskrivelse

Med sin beliggenhet i det populære VI. district (Terezvaros) området er Kefecz Luxury Apartments innen gangavstand fra en rekke av Budapests attraksjoner. Det ligger bare en liten spasertur fra Oktogon, og har komfortable leiligheter, alle utstyrt med tekjøkken, kjøleskap og spiseplass på rommet.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet trådløst internett, klesvaksfasiliteter og vaskeritjeneste.

Kefecz Luxury Apartments byr på leiligheter utstyrte med en mikrobølgeovn, kabel-TV og en oppvaskmaskin, i tillegg til alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. De har Wi-Fi på rommene, et eget bad og kaffe- og tekoker.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Det er kort vei til Budapest Nyugati Palyaudvar fra overnattingssedet, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Budapest og områdene rundt. Dette strøket er velkjent for meget gode shoppingmuligheter.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, Laundry service, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Self Laundry, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Jokai 4
Jókai tér
Caterina Private Rooms and Apartments
Teréz körút 30. 3rd floor
Apartment Dunaflat Paganini
Eötvos Utca 39
Arcadia Oktogon Flat
Eötvös utca 39, VI. Kerület
Hostel Israel
Csengery utca 45, 06.
Emerald Suites
Eötvös utca 41
Home Made Hostel
Teréz krt. 22. 1/7 (Oktogon)
Jokai 1
Jókai tér
Radisson Blu Beke Hotel
Teréz körút 43
Arcadia Apartments
Eötvös utca 46, VI. kerület
Søk hotell