Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Romantik Budapest

Szőnyi út 46/b., Budapest, Hungary
(5,47 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 11

Hotel Romantik Budapest: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Budapest, Hungary.

Hotellbeskrivelse

Hotel Romantik Budapest byr på 3-stjerners innkvartering i Budapest. De tilbyr også et separat røykeområde og døgnåpen resepsjon.

Hotellet byr på rom utstyrte med en flatskjerm-TV, kabel-TV og varmeanlegg, i tillegg til alle nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Alle har Wi-Fi på rommene og et eget bad.

Overnattingsstedet har flere servingssteder, blant annet en restaurant som serverer mat i trivelige omgivelser. For gjester som skal på utflukter og dagsturer tilbyr hotellet lunsjpakker.

Hotel Romantik Budapest ligger sentralt til, og herfra er det kort vei til Den ungarske parlamentbygningen og Margaretøya. Hotellet ligger en 20 minutters spasertur unna Mexikoi Ut Metro Station, hvorfra man enkelt kommer seg rundt til andre deler av Budapest.

Hotellfasiliteter

Tour Desk, 24-Hour Reception, Multilingual Staff, Sauna, Cable / Satellite TV, TV, Garden, Ticket Service, Spa & Wellness Centre, WiFi, Shower
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Szonyi Garden Hotel Pest
Szőnyi út 38-40
Gold Hotel Pest
Pandorfalu Utca 15
Hotel Zuglo
Nagy Lajos király útja 204.
Hotel Goliat
Kerekes utca 12-20.
Premium Apartment House
Országbíró utca 44-46
Hotel Flandria
Szegedi út 27.
Hotel Detty Panzio
Gervay utca 23
Lowcostel Hostel
Hungaria körút 190
Apartment Parliament 1 Rigoletto
Utca Perczel Mór 2
Carmen Pension
Amerikai U. 23
Richter Hotel Pansio
Thököly út 111
Pestujhely Panzio Etterem
Klebelsberg Kúnó u. 19
Hotel Palota
Klebelsberg Kunó u. 21
Lucky
Vezér utca 180.
Søk hotell