Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

HolidaySport Haus

Mandulás köz, Balatongyorok, Hungary
(1,62 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

HolidaySport Haus: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 5 stjerner i Balatongyorok, Hungary.

Hotellbeskrivelse

Ved Balatonsjön ligger HolidaySport Haus, som byr på komfortabel innkvartering, samt et utendørs svømmebasseng, gratis trådløst internett og en terrasse. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke lokale attraksjoner.

Gjester ved overnattingssedet kan bruke overnattingsstedets egne hage.

De komfortable leilighetene har tekjøkken, Wi-Fi på rommene og CD-spiller. De har også et stort utvalg underholdingsfasiliteter som blant annet DVD-spiller.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg restauranter like ved. Festetics Palace og Keszthely Synagogue er bare en 20 minutters kjøretur unna overnattingssedet.

Hotellfasiliteter

Swimming pool, Air Conditioned, Non-Smoking Rooms, Microwave, Hair Dryer, CD Player, DVD Player, Garden, WiFi, Pool Outdoor, Kitchenette, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Tea Apartman Balatongyorok
Zsölleháti utca 22
Klaudia Apart'hotel
Mogyorós 5
Albergo Giardino Hotel
Kossuth u. 87
Andrea Apartmanhaz
Eötvös K. u. 70
Emil Panzio
Eötvös u. 32
Karat Panzio
Üsth Gyula utca 69
Kameleon Hostel
Ul. Petőfi S. 8
Hotel Carmen Balatongyorok
Felsocseteny Köz 6
Søk hotell