Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Apartmants Whelte Okrug Gornji

Kralja Zvonimira 16, Okrug Gornji, Croatia
(0,08 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 10

Apartmants Whelte Okrug Gornji: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Okrug Gornji, Croatia.

Hotellbeskrivelse

Apartmants Whelte Okrug Gornji holder til i moderne omgivelser i Okrug Gornji. De byr på komfortable leiligheter med eget bad og et tekjøkken.

Leilighetene ved overnattingssedet er komfortable inkluderer kabel-TV, et kjøleskap og spiseplass på rommet. Alle har CD-spiller, varmeanlegg og DVD-spiller.

Det er et bredt utvalg kafeer og restauranter like ved Apartmants Whelte Okrug Gornji, og Trogir og Slatine (Split) er bare en rask kjøretur herfra. Split Kastela / Resnik flyplass er lett tilgjengelig fra overnattingssedet, og ligger mindre enn en 15-minutters biltur herfra.

Hotellfasiliteter

Air Conditioned, Refrigerator, Cable / Satellite TV, TV, CD Player, DVD Player, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Villa Mediteran
Drniska 10
Adriano - Mali San
Krcic 5/6
Villa Vita
Tridesetog svibnja 11a
Apartmani Santo
Dolac 2a
Apartment Relax
Ribarski put 2
Apartments Zdravko Okrug Gornji
Kralja Zvonimira 14
Villa Mihaela
Radiceva 5
Apartmani Slavica
Krcic Broj 12
Apartments Papic
Rastica IV br 10
Villa Delta
Tudorski put 17a
Apartments Cavar
Šetalište Stjepana Radića 8
Apartments Curic Trogir
Tudorski put 17
Søk hotell