Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Protea Hotel by Marriott Knysna Quays

Waterfront Drive, Knysna, South Africa
(2,17 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.05/10
(929 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Protea Hotel by Marriott Knysna Quays: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Knysna, South Africa.

Hotellbeskrivelse

Protea Hotel Knysna Quays finner du i Knysna, de byr på 4-stjerners overnatting, i tillegg til en nattklubb og en beautysalong. Det kan også skilte med en takterrasse, pluss utsikt over lagunen og havet.

Hotellet har en golfbane, et utendørs svømmebasseng og en barneklubb. De tilbyr barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er døgnåpen. Det har også et treningsrom med et svømmebasseng.

Protea Hotel Knysna Quays restaurant serverer frokost, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har også klimaanlegg og byr på utsikt over lagunen og havet.

Hotellet huser en restaurant og en bar der gjester kan slappe av og nyte en bedre middag og en drink på slutten av dagen. Det finnes også et stort utvalg kafeer og restauranter like ved.

Gjester kan handle i hotellets egen butikk, eller utforske de mange shoppingmulighetene i nabolaget. Sedgefield (Sydafrika) og Rheenendal er en kort tur unna med bil.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Swimming pool, Massage / Beauty Centre, Air Conditioned, Multilingual Staff, Safe-Deposit Box, Mini Bar, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Porters, Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, TV, Laundry service, Garden, Squash Courts, Nightclubs, Desk, Spa & Wellness Centre, WiFi, Shower, Pool Outdoor, Kids Club, Ice Machine
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Graywood Hotel
Corner Grey and Trotter Streets
Aha The Rex Hotel
8 Gray Street
Knysna Log-Inn Hotel
16 Grey Street PO Box 46
Jembjo's Knysna Lodge
4 Queen Street
Lyndos Hotel Knysna
1 Queen Street, Old Belvidere
Elephants' Rest
2 Rawson Street
Inyathi Guest Lodge
52 Main Road
Yellowwood Lodge
18 Handel Street
Wayside Inn Knysna
48 Main Street, Pledge Square
Knysna Manor Guest House
19 Fichat Street
AestAs Bed & Breakfast
21 Fitchat Street
The Lofts Boutique Hotel
PO Box 2349 The Boatshed Thesen Islands
Lakeside Accommodation
88 Main Street
Guinea Fowl Lodge
13 Faure Street
Thesen Islands' Lodges
Long Street Thesen Harbour
Søk hotell
Overall Rating:
8.05 /10
Rengjøring:
8.59/10
Service:
8.14/10
Komfort:
6.94/10
Lokalisering:
8.76/10
Mat:
8.00/10
Rom:
7.79/10
basert på 929 anmeldelser