Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Penzion Alfa

Demänovská dolina 221, Demanovska Dolina, Slovakia
(6,19 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Penzion Alfa: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Demanovska Dolina, Slovakia.

Hotellbeskrivelse

Penzion Alfa ligger i det pittoreske området i Demänovská Dolina, de tilbyr både komfortable rom, separat røykeområde, gratis trådløst internett og terrasse. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner.

Rommene ved Penzion Alfa er komfortable inkluderer kabel-TV og tøfler. Alle har Wi-Fi på rommene, varmeanlegg og et eget bad.

Penzion Alfa huser både en restaurant og en bar der gjester kan hygge seg og nyte et bedre måltid og en drink på kvelden.

Det er kort vei fra Demanovska Ice Cave til gjestgiveriet. Der er også et godt utgangspunkt for de som vil besøke Liptovský Mikuláš og Pavcina Lehota.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Non-Smoking Rooms, Cable / Satellite TV, TV, Garden, WiFi, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Designated Smoking Area, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Penzion Adriana
Demänovská Dolina 10
Aplend Apartmany Solum
Demänovská Dolina 124
Studia Aurora
Demanovska dolina 216
Penzion Flores
Demänovská Dolina 122
Apartmany Limba
Demänovská Dolina
Apartmany Lipka
Pavčina Lehota 303
Penzion Limba
Demanovska Dolina
Hotel Tri Studnicky
Demanovska Dolina 5
Cottage Kamenica
Demänovská Dolina 123
Hotel Polovnik
Demanovska dolina 23
Wellness Hotel Chopok
Demänovská dolina 20
Relax Hotel Fim
Demänovská dolina 26
Søk hotell