Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Penzion Flores

Demänovská Dolina 122, Demanovska Dolina, Slovakia
(6,31 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 10

Penzion Flores: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 1 stjerner i Demanovska Dolina, Slovakia.

Hotellbeskrivelse

Penzion Flores ligger ideelt plassert i stille or rolige omgivelser i Demänovská Dolina, og kun en kort kjøretur fra Liptovska Mara og Aquapark Tatralandia Holiday Resort. Det ligger perfekt til for de som vil se områdets turistattraksjoner.

Gjester ved gjestgiveriet har tilgang til en rekke fasiliteter, som fiske, fotturer og ridning. Det imøtekommende personalet er tilgjengelige døgnet rundt.

Penzion Flores restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Penzion Flores har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Om kvelden kan gjester nyte en drink i gjestehusets koselige bar.

Det er kort vei fra Demanovska Ice Cave til Penzion Flores. Der er også et perfekt utgangspunkt for de som vil besøke Liptovský Mikuláš og Pavcina Lehota.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Pet Friendly, Bar / Lounge, 24-Hour Reception, Non-Smoking Rooms, Garden, Water Activities, Fishing, Horse Riding, WiFi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Apartmany Limba
Demänovská Dolina
Studia Aurora
Demanovska dolina 216
Penzion Limba
Demanovska Dolina
Aplend Apartmany Solum
Demänovská Dolina 124
Penzion Adriana
Demänovská Dolina 10
Penzion Alfa
Demänovská dolina 221
Hotel Tri Studnicky
Demanovska Dolina 5
Apartmany Lipka
Pavčina Lehota 303
Cottage Kamenica
Demänovská Dolina 123
Hotel Polovnik
Demanovska dolina 23
Wellness Hotel Chopok
Demänovská dolina 20
Relax Hotel Fim
Demänovská dolina 26
Søk hotell