Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Belle Air Apartments Sunny Beach

Sunny Beach Main Street, Sunny Beach, Bulgaria
(2,79 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 12

Belle Air Apartments Sunny Beach: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Sunny Beach, Bulgaria.

Hotellbeskrivelse

Belle Air Apartments Sunny Beach holder til i hyggelige omgivelser i Sunny Beach. De tilbyr også valutaveksling, ekspress inn- og utsjekking og bagasjeoppbevaring.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til mange fasiliteter, som blant annet dykking, fiske og snorkling. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, inkludert fotturer, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Belle Air Apartments Sunny Beach har 12 leiligheter utstyrt med alt man måtte behøve for et behagelig opphold. Det finnes også leiligheter tilrettelagt for familier.

Belle Air Apartments Sunny Beach ligger en 30-minutters kjøretur fra Burgas (Bourgas) internasjonale flyplass. Sveti Vlas og Nesebăr er bare en kort kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Casino
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

New Line Village
Jurta | Sonnenstrand, Sunny Beach 8000, Bulgaria
Hotel Tedi
Sunny Beach - Burgas
Yalta Complex
Sunny Beach
Nushev Hotel
6 Kamchia Str
Hotel Yalta
Kamchia 2, St.
Villa Rai
villa zone Zora
Kiparisite
Zora Area
Hotel Augusta Sunny Beach
Sunny beach, village "Zora"
Vila Krista
15 Mercury Str Zora village Zone
Villa Amor
Zora zone 33 A
Carina Aparthotel
Sunny Beach
Søk hotell