Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Privathotel Lindtner Hamburg

Heimfelder Strasse 123, Hamburg, Germany
(10,63 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.78/10
(417 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Privathotel Lindtner Hamburg: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 5 stjerner i Hamburg, Germany.

Hotellbeskrivelse

Privathotel Lindtner Hamburg byr på moderne 5-stjerners innkvartering i Hamburg. De har et eget treningsrom, i tillegg til gratis trådløst internett, hotelltjener og en grillplass.

Privathotel Lindtner Hamburg restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en minibar og Wi-Fi på rommene.

Restauranten ved Privathotel Lindtner Hamburg er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester slappe av med noe å drikke i hotellets hyggelige loungebar.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et bredt spekter restauranter like ved. Hotellet ligger noen minutter minutter til fots fra Heimfeld S-Station, hvorfra man enkelt kommer seg rundt til andre deler av Hamburg.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Bar / Lounge, Conference Room(s), Multilingual Staff, Mini Bar, Porters, Laundry service, Garden, Spa & Wellness Centre, WiFi, Picnic Area/Tables, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Heimfeld Hamburg
Heimfelder Straße 91-93
Daily Fresh Hotel
Tempowerkring 6
Musas Grune Tanne Hotel Hamburg
Bremer Strasse 307
Hotel Harburger Hof
Kuchgarten 17
Panorama Hamburg Harburg
Harburger Ring 8-10
Søk hotell
Overall Rating:
8.78 /10
Rengjøring:
8.79/10
Service:
9.08/10
Komfort:
8.83/10
Lokalisering:
8.81/10
Mat:
8.25/10
Rom:
8.72/10
basert på 417 anmeldelser