Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Anitas Ferienhaus Hotel Cochem

Am Reilsbach 26, Cochem, Germany
(1,41 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.50/10
(12 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 10

Anitas Ferienhaus Hotel Cochem: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Cochem, Germany.

Hotellbeskrivelse

Anitas Ferienhaus Hotel Cochem holder til i hyggelige omgivelser i Cochem. Overnattingssedet byr på en badstue og et svømmebasseng i tillegg til leiligheter med privat terrasse.

De har et bredt utvalg fasiliteter ved Anitas Ferienhaus Hotel Cochem tilgjengelig for alle gjester, som blant annet terrasse, turistinformasjon og et treningsrom. Spa- og velværesenteret tilbyr gjester et bredt utvalg ansikts- og kroppsbehnadlinger.

Leilighetene ved Anitas Ferienhaus Hotel Cochem er moderne inkluderer et kjøleskap, spiseplass på rommet og en oppvaskmaskin. De har sovesofa, kaffe- og tekoker og et eget bad med dusj.

Overnattingssedet ligger i usjenerte omgivelser i Mosel vinregion, og overnattende ved overnattingssedet kan velge og vrake blant steder der de kan prøvesmake regionens spesialiteter. Det finnes også mange populære restauranter og barer i nærheten, som serverer lokale og internasjonale retter.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, DVD Player, Garden, Spa & Wellness Centre, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Ferienhaus Am Reilsbach
Am Reilsbach 25
Haus Mosella
Sehler Anlagen 12
Altes Winzerhaus
Sehler Anlagen 15
Hotel-Restaurant Stumbergers
Sehler Anlagen 29
Hotel Weinhaus Klasen Cochem
Sehler Anlagen 8
Moselromantik Hotel Panorama Cochem
Klostergartenstrasse 44
Parkhotel Cochem
Sehler Anlagen 1
Haus Erholung
Moselpromenade 64
Haus Moselpanorama
Moselpromenade 56
Søk hotell
Overall Rating:
8.50 /10
Rengjøring:
8.70/10
Service:
8.45/10
Komfort:
8.50/10
Lokalisering:
8.80/10
Mat:
8.50/10
Rom:
8.60/10
basert på 12 anmeldelser