Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Litz Bietigheim-Bissingen

Bahnhofstrasse 9/2, Bietigheim-Bissingen, Germany
(2,18 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Hotel Litz Bietigheim-Bissingen: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Bietigheim-Bissingen, Germany.

Hotellbeskrivelse

Hotel Litz Bietigheim-Bissingen er et godt valg for de som ønsker å utforske og oppleve Bietigheim-Bissingen og områdene rundt med kjente attraksjoner, butikker og serveringssteder like ved. Dette komfortable 3-stjerners hotellet ligger bare en ti-minutters kjøretur unna Bietigheim.

De komfortable rommene ved Hotel Litz Bietigheim-Bissingen har strykefasiliteter, et eget bad og en minibar. Alle har en radio, telefon og varmeanlegg.

Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Frokost serveres også daglig for alle gjester.

Området rundt Hotel Litz Bietigheim-Bissingen er kjent for sitt yrende uteliv med et stort utvalg utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet. Stuttgart flyplass ligger kun 35 minutter unna.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, Desk, Shower
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Soleiado Hotel Garni
Hauptstr. 56
Hotel Otterbach
Bahnhofstrasse 153
Eberhards Hotel and Restaurant
Holzgartenstrasse 31
Hotel Rose Bietigheim-Bissingen
Kronenbergstrasse 14
Hotel Alka Bietigheim-Bissingen
Freiberger Str. 57
Parkhotel Meyle GmbH
Freiberger Straße 71
Søk hotell