Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Gastehaus Schonfeld Hotel Reit im Winkl

Klausenbergweg 10, Reit im Winkl, Germany
(1,78 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 10

Gastehaus Schonfeld Hotel Reit im Winkl: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Reit im Winkl, Germany.

Hotellbeskrivelse

Gastehaus Schonfeld Hotel Reit im Winkl ligger ideelt plassert i stille or rolige omgivelser i Reit im Winkl, en kort biltur fra Ruhpolding og Inzell. Det byr på førsteklasses fasiliteter, som en badstue og et treningsrom.

Det er en rekke fasiliteter ved overnattingssedet som er tilgjengelig for alle gjester, inkludert døgnåpen resepsjon, ekspress inn- og utsjekking og en golfbane. Spa- og velværesenteret kan friste med en rekke massasjer og kroppsbehandlinger.

Det er 4 leiligheter på Gastehaus Schonfeld Hotel Reit im Winkl, alle er utstyrte med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold.

Det er kort vei fra Chiemgauer til Gastehaus Schonfeld Hotel Reit im Winkl. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Tour Desk, 24-Hour Reception, Non-Smoking Rooms, Sauna, ATM / Cash Machine, Laundry service, Garden, Hiking, Photocopier, Spa & Wellness Centre, WiFi, Express Check-In/Check-Out
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Steinbacher Hof
Steinbachweg 10
Haus Am Schmiedweg
Schmiedweg 6
Gastehaus Schwemmbauer
Weitseestr. 35
Gastehaus Schlagbauer
Weitseestraße 19
Gastehaus Munchner Hof
Frühlingstr. 7
Altenburger Hof Appartement
Frühlingstrasse 3
Alpchalet Hotel Reit im Winkl
Frühlingsstrasse 4
Hotel Zum Postillion
Dorfstrasse 32-34
Sonnhofs Ferienresidenz
Gartenstraße 3
Gastehaus Willfert
Unterbergstr. 17
Haus Panorama
Primelweg 8
Søk hotell