Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Allee No 4 Hotel Forchheim

Hornschuchallee 4, Forchheim, Germany
(0,78 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)
Allee No 4 Hotel Forchheim: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Forchheim, Germany.

Hotellbeskrivelse

Allee No 4 Hotel Forchheim er et godt valg for gjester som ønsker å utforske og oppleve Forchheim og områdene rundt med en rekke populære attraksjoner, shoppinggater og spisesteder like ved.

Overnattingssedet leiligheter byr blant annet på et eget bad, spiseplass på rommet og et kjøleskap, pluss alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. De byr på varmeanlegg, en radio og sovesofa.

Overnattende ved Allee No 4 Hotel Forchheim som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Området rundt overnattingssedet er kjent for sitt livlige uteliv med et bredt utvalg utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet. Nürnberg flyplass ligger kun 30 minutter unna.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Refrigerator, Cable / Satellite TV, TV, WiFi, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Am Kronengarten
Bamberg Straße 6a
Kleines Hotel
Dreikirchenstrasse 13
Stadt Villa
Loeschwoehrdstrasse 7
Hotel Plaza Forchheim
Nurnberger Strasse 13
Hotel Franken Forchheim
Ziegeleistrasse 17
Søk hotell