Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Riedhof Resort Meissenheim

Muehlstrasse 32, Meissenheim, Germany
(0,41 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 10

Riedhof Resort Meissenheim: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Meissenheim, Germany.

Hotellbeskrivelse

Riedhof Resort Meissenheim ligger i Meissenheim med kort vei til områdets mest populære turistattraksjoner. De byr også på en hage og en terrasse.

Hotellet restaurant serverer middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har telefon og et eget bad.

Restauranten ved Riedhof Resort Meissenheim er et godt alternativ for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Gjester har kort vei dersom de ønsker å spise ute på et av spisestedene som er i nabolaget.

Det er midt i blinken for de som ønsker å utforske naturen, med kort vei fra hotellet til populære fiske- og friluftsområder. Rust og Offenburg er en rask tur unna med bil.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Cable / Satellite TV, TV, Garden, Water Activities, Fishing, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell