Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Add on Kolpinghotel Bayreuth

Kolpingstrasse 5, Bayreuth, Germany
(0,85 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Add on Kolpinghotel Bayreuth: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Bayreuth, Germany.

Hotellbeskrivelse

Add on Kolpinghotel Bayreuth byr på 4-stjerners innkvartering i Bayreuth. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke områdets mest populære attraksjoner.

Hotellet har 45 rom, utstyrt med alle fasiliteter man behøver for et behagelig opphold. Gjester som vil oppleve området rundt kan reise kollektivt fra Togstasjon Bayreuth, som ligger kun fem minutter til fots fra hotellet.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Gjestene kan også prøve en av de mange barene og kafeene i området.

Bayreuth kjente attraksjoner, som Hans-Walter-Wild-Stadion og Markgräfliches Opernhaus, ligger kun ti minutter til fots fra Add on Kolpinghotel Bayreuth. Dette området er også kjent for et stort utvalg shoppingmuligheter.

Hotellfasiliteter

Restaurant
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Goldener Anker
Opernstraße 6
Arvena Kongress
Eduard Bayerlein Strasse 5a
H4 Hotel Residenzschloss Bayreuth
Erlanger Strasse 37
Jugendherberge Bayreuth
Universitätsstr. 28
Grunau Hotel Bayreuth
Kemnather Strasse 27
Søk hotell