Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Ferienwohnung Hirsch Hotel Rust Germany

Hebelstrasse 3B, Rust, Germany
(0,35 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 10

Ferienwohnung Hirsch Hotel Rust Germany: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Rust, Germany.

Hotellbeskrivelse

Ferienwohnung Hirsch Hotel Rust Germany ligger like ved de mest populære turistattraksjonene, og bare en liten spasertur fra Europa Park.

Overnattingssedet har utstyrt alle leilighetene med et kjøleskap, kabel-TV og en kaffemaskin. Alle inkluderer et en suite bad med dusj og hårføner. Det er varmeanlegg, takvifte og garderobeskap på alle leilighetene.

Det er et bredt utvalg kafeer og restauranter like ved Ferienwohnung Hirsch Hotel Rust Germany, og Freiburg im Breisgau og Lahr er bare en rask kjøretur herfra. Baden vinregion, Silver Star og Europa-Park er kun 20 minutter til fots herfra.

Hotellfasiliteter

Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Gastehaus Obert Vallon Rust
Michael-Ott-Straße 10
Ferienwohnung Doerk
Hans-Thoma-Straße 2
Pension Kuhn
Gärtnerstaße 19
Gastehaus Carole Muller
Fischerstraße 9
Hotel Mythos
Hausener Strasse 1
Haus Alexandra
Keltenstraße 7
Gastehaus Stefan Koch
Alemannenstraße 7
Pension Vanii
Römerstraße
Gastehaus Kril Rust
Römerstrasse 8
Gastehaus Maier Rust
Franz Salesstrasse 22
Appartements Vanii
Roemerstraße 1
Søk hotell