Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Belmont Saas-Fee

In den Chalbermatten, Saas-Fee, Switzerland
(0,87 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.00/10
(8 Anmeldelser)
Hotel Belmont Saas-Fee: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Saas-Fee, Switzerland.

Hotellbeskrivelse

Hotel Belmont Saas-Fee ligger i Saas-Fee og tilbyr minigolf. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se områdets turistattraksjoner.

Vertshuset har en golfbane, en lekeplass og ekspress inn- og utsjekking. Flyplasstransport, vintersportaktiviteter og bagasjeoppbevaring er også inkludert.

Hotel Belmont Saas-Fee har 6 rom, utstyrt med alle fasiliteter man behøver for et behagelig opphold. Det er en radio, DVD-spiller og et skrivebord på alle rommene.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Det finnes også et stort utvalg spisesteder i nærheten.

Sion Airport er en 85-minutters kjøtetur unna vertshuset. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Saas-Almagell, som ligger en kort kjøretur fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Airport shuttle, ATM / Cash Machine, Cable / Satellite TV, Hair Dryer, TV, DVD Player, Golf (miniature), Playground, Hiking, Photocopier, Desk, Shower, Luggage Storage, Express Check-In/Check-Out
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Waldesruh Hotel Saas-Fee
Famile F. & R. Supersaxo
Alpin Hotel Saas-Fee
Kalbermatten
Hotel Mistral Superior
Kalberhalten 20054
Apartments Amor Saas-Fee
Gletscherstrasse 5
Hotel Ambient Saa-Fee
Saas-Fee CH - 3906, Switzerland
Hotel Garni Condor Saas-Fee
Mischistrasse 40
Apartment Saaserhof
Lehnstrasse 1
Feehof
Imseng Beata
Appartements Feehof
Dorfstrasse 28
Garni Imseng
Saas Fee
Berghof Garni
Berghof
Søk hotell
Overall Rating:
8.00 /10
Rengjøring:
8.00/10
Service:
8.00/10
Komfort:
8.00/10
Lokalisering:
8.00/10
Mat:
8.00/10
Rom:
8.00/10
basert på 8 anmeldelser