Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel du Cheval-Blanc Saint-Blaise Switzerland

Grand Rue 18, Saint-Blaise, Switzerland
(0,39 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 13 / Sjekk ut to 12

Hotel du Cheval-Blanc Saint-Blaise Switzerland: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Saint-Blaise, Switzerland.

Hotellbeskrivelse

Hotel du Cheval-Blanc Saint-Blaise Switzerland ligger i Saint-Blaise med kort vei til områdets mest kjente turistattraksjoner. De har også møterom og valutaveksling.

Hotellet har 11 moderne rom med alt man behøver for et hyggelig opphold. Det finnes også flere rom tilrettelagt for familier.

Gjester ved Hotel du Cheval-Blanc Saint-Blaise Switzerland som ønsker en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Det finnes også et bredt utvalg serveringssteder i området.

Det er kort vei fra University of Neuchatel til Hotel du Cheval-Blanc Saint-Blaise Switzerland. Der er også et perfekt utgangspunkt for de som ønsker å besøke Neuchâtel og Hauterive.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Golf Course, Currency Exchange, Meeting Rooms, Hiking, Photocopier
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Søk hotell