Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Arden Way Guest House Stratford-upon-Avon

22 Shipston Rd, Stratford-upon-Avon, United Kingdom
(0,69 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 10

Arden Way Guest House Stratford-upon-Avon: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Stratford-upon-Avon, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Arden Way Guest House Stratford-upon-Avon ligger i Stratford-upon-Avon med kort vei til områdets mest populære turistattraksjoner. Det ligger bare en noen minutter fra Stratford Butterfly Farm, og har komfortable rom, alle utstyrt med kaffe- og tekoker og varmeanlegg.

Gjestgiveriet byr på rom utstyrte med dusj og hårføner, i tillegg til alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. Det finnes også rom tilrettelagt for familier.

Arden Way Guest House Stratford-upon-Avon ligger i et distrikt som er kjent for sitt yrende natteliv, og man kan velge og vrake i barer og nattklubber.

Arden Way Guest House Stratford-upon-Avon ligger i gangavstand fra Swan Theatre, Stratford-upon-Avon Canal og White Lion Inn. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Coventry, som bare en kort tur med bil fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, TV, Shower, En suite, Private Toilet, Luggage Storage
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell