Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Knockendarroch House Hotel

Higher Oakfield, Pitlochry, United Kingdom
(0,28 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
9.99/10
(604 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Knockendarroch House Hotel: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Pitlochry, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Knockendarroch House Hotel holder til i hyggelige omgivelser i Pitlochry. De byr også på elegante rom og kan skilte med en flott utsikt over Ben Vrackie.

Hotellet restaurant serverer middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Restauranten ved Knockendarroch House Hotel er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Det er også et stort utvalg internasjonale spisesteder like ved.

Det er kort vei fra Grampian-fjellene til Knockendarroch House Hotel. Hotellet ligger et drøyt kvarter til fots fra Pitlochry Railway Station, hvorfra man enkelt kommer seg rundt til andre deler av Pitlochry.

Hotellfasiliteter

Restaurant
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Rosemount Hotel
12 Higher Oakfield
Beinn Bhracaigh
Higher Oakfield
Craigroyston House and Lodge
2 Lower Oakfield
Birchwood
2 East Moulin Road
Number 10
10 Atholl Rd
Atholl Villa
29 Atholl Road
Dundarach Hotel
Perth Road
Søk hotell
Overall Rating:
9.99 /10
Rengjøring:
9.99/10
Service:
9.99/10
Komfort:
9.99/10
Lokalisering:
9.99/10
Mat:
9.99/10
Rom:
9.99/10
basert på 604 anmeldelser