Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Lavender Lodge Chester

46 Hoole Road, Chester, United Kingdom
(1,6 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
9.00/10
(39 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Lavender Lodge Chester: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Chester, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Dette tradisjonelle bed and breakfastet ligger perfekt til for de som vil oppleve Chester og områdene rundt, Chester jernbanestasjon er også innen gåavstand herfra. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å dra på sightseeing i lokalområdet.

Lavender Lodge Chester tilbyr tradisjonelle rom, i tillegg til parkering på området, grillplass og vaskeritjeneste. Hage finnes også her.

Lavender Lodge Chester restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Restauranten ved Lavender Lodge Chester er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Gjester har kort vei dersom de ønsker å spise ute på et av spisestedene som er i nabolaget.

Bed & breakfastet har en sentral beliggenhet, hvorfra man enkelt kan utforske Delamere Forest og Chester Zoo, i tillegg til alt det andre området har å by på. Chester Shot Tower og Hoole er innen gåavstand herfra.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Parking, Laundry service, Garden, WiFi, Picnic Area/Tables, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Chester Court
48 Hoole Road
Strathearn Guest House
38 Hoole Road
Bowman Lodge
52 Hoole Road
Derry Raghan Lodge
54 Hoole Road
Cheltenham Lodge
58 Hoole Road Hoole
Green Bough Hotel
60 Hoole Road
Søk hotell
Overall Rating:
9.00 /10
Rengjøring:
9.26/10
Service:
9.20/10
Komfort:
9.00/10
Lokalisering:
9.00/10
Mat:
9.00/10
Rom:
9.14/10
basert på 39 anmeldelser