Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Lancers House Salisbury

Sutton Mandeville Lancers House, Sutton Mandeville, United Kingdom
(1,51 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 10

Lancers House Salisbury: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Sutton Mandeville, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Lancers House Salisbury ligger i i stille og rolige omgivelser, kun en rask kjøretur fra Tisbury og Salisbury. Populære fasiliteter som en bowlingbane og et utendørs svømmebasseng tilbys for å gi gjester et uforglemmelig opphold i Sutton Mandeville.

Bed & breakfastet byr på en golfbane, en lekeplass og en turistinformasjon. Det finnes et stor utvalg utendørsaktiviteter, som blant annet fiske og ridning, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Lancers House Salisbury har 17 tradisjonelle rom utstyrt med alle nødvendigheter for et komfortabelt opphold. Det finnes også rom spesielt tilpasset familier.

Overnattingsstedet har flere servingssteder, blant annet en restaurant som serverer mat i trivelige omgivelser. Det tilbys en rikholdig frokost med noe for enhver smak i bed & breakfastets frokostsal.

Lancers House Salisbury byr på parkering på området for de som resier med bil. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

High-speed Internet, Restaurant, Parking, Swimming pool, Tour Desk, 24-Hour Reception, Non-Smoking Rooms, Golf Course, TV, Garden, Water Activities, Fishing, Horse Riding, Playground, Bowling Alley, Photocopier, Ticket Service, WiFi, En suite, Private Bathroom, Pool Outdoor
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Compasses Inn
Lower Chicksgrove
Søk hotell