Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Inn On The Lake Hotel Glenridding

Lake Ullswater Glenridding, Glenridding, United Kingdom
(0,48 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Inn On The Lake Hotel Glenridding: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Glenridding, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Ved Ullswater ligger Inn On The Lake Hotel Glenridding, som byr på komfortabel innkvartering, samt en badstue, et boblebad og en innsjø. Det perfekte stedet for de som vil bo i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til Lake District.

Det er en rekke fasiliteter ved overnattingssedet som er tilgjengelig for alle gjester, blant annet lekeplass, møterom og en golfbane. Et treningsrom er tilgjengelig for den aktive gjesten. Gjester kan også hygge seg med fotturer og minigolf.

Inn On The Lake Hotel Glenridding restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har kaffe- og tekoker, varmeanlegg og et eget bad.

Overnattingssedet har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Det finnes også flere serveringssteder her.

Carlisle Lufthavn er en 55-minutters kjøtetur unna Inn On The Lake Hotel Glenridding. For de som vil dra på sightseeing, tilbyr overnattingssedet lunsjpakker.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Golf Course, Cable / Satellite TV, Bath, Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, TV, Garden, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Søk hotell