Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

The Northumbria Guest Accommodation Whitley Bay

51-52 Victoria Avenue, Whitley Bay, United Kingdom
(1,05 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

The Northumbria Guest Accommodation Whitley Bay: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Whitley Bay, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Mindre enn 20 minutter fra Cullercoats metrostasjon ligger The Northumbria Guest Accommodation Whitley Bay som tilbyr en praktisk beliggende base for de som besøker Whitley Bay.

Overnattingssedet restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Gjester ved The Northumbria Guest Accommodation Whitley Bay kan ta seg en drink og slappe av på overnattingsstedets bar. Det er også en restaurant på overnattingsstedet.

Området rundt overnattingssedet er kjent for sitt yrende uteliv med et stort utvalg utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet. Det er også bare en rask kjøretur fra Newcastle og Gateshead.

Hotellfasiliteter

Restaurant
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

The Metropolitan
13, Esplanade
The Chedburgh Hotel
12 Esplanade
Avalon Hotel
26-32 South Parade
Venture Inn
17 South Parade
Ocean Inn Whitley Bay
South Parade
Sunholme Guest House
53 North Parade
Seacrest Hotel
North Parade
Lighthouse Guest House
20 North Parade
Søk hotell