Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Drapers Hall Boutique Rooms Shrewsbury

10 St Mary's Place, Shrewsbury, United Kingdom
(0,16 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Drapers Hall Boutique Rooms Shrewsbury: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 5 stjerner i Shrewsbury, United Kingdom.

Hotellbeskrivelse

Drapers Hall Boutique Rooms Shrewsbury holder til i unike omgivelser i Shrewsbury. Det ligger bare et steinkast unna St Mary's Church, restauranter og utesteder.

Dette moderne vertshuset midt i Shrewsbury tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet roomservice, bagasjeoppbevaring og møterom. Trådløst internett er også tilgjengelig.

Drapers Hall Boutique Rooms Shrewsbury restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har Wi-Fi på rommene, kaffe- og tekoker og DVD-spiller.

Restauranten ved vertshuset er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i vertshusets hyggelige loungebar.

Det er kort vei til Shrewsbury jernbanestasjon fra vertshuset, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Shrewsbury og områdene rundt. Mange severdigheter ligger i umddelbar nærhet til overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Massage / Beauty Centre, Bar / Lounge, Non-Smoking Rooms, Meeting Rooms, Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, DVD Player, Massage, WiFi, Packed Lunches, Luggage Storage, Designated Smoking Area, Gay/Lesbian Friendly
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Sandford House Hotel
St Julians Friars
The Lion + Pheasant
50 Wyle Cop
The Vaults
16 Castle Gates
Abbots Mead Hotel
St Julian s Friars
Lucroft Guesthouse
Castle Gates
Station Hotel Shrewsbury
4 Castle Foregate
Old Park House
Old Park House37 Abbey Foregate
Søk hotell