Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hacienda Cola de Caballo Hotel Santiago Nuevo Leon

Carretera Cola de Caballo Km. 6, Santiago, Mexico
(6,56 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.00/10
(61 Anmeldelser)
Hacienda Cola de Caballo Hotel Santiago Nuevo Leon: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Santiago, Mexico.

Hotellbeskrivelse

Hacienda Cola de Caballo Hotel Santiago Nuevo Leon ligger i Santiago og byr på unik 4-stjerners innkvartering, i tillegg til et boblebad og et utendørs svømmebasseng. Det perfekte stedet for de som ønsker å bo nært på naturen med umiddelbar nærhet til Cumbres de Monterrey National Park.

Gjester kan bruke hotellets fitness-fasiliteter før de nyter en massasje på hotellet spa. Når været er fint er utendørsterrassen det perfekte stedet å slappe av.

Hacienda Cola de Caballo Hotel Santiago Nuevo Leon har 96 rom, som er utstyrte med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Det er kort vei fra Cola de Caballo til Hacienda Cola de Caballo Hotel Santiago Nuevo Leon. Det er også bare en rask kjøretur fra Altamira og Los Adobes.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Swimming pool, Disabled Access, Conference Room(s), Laundry service, Garden, Nightclubs, Disabled Accessible Rooms, Spa & Wellness Centre, Pool Outdoor
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
7.00 /10
Rengjøring:
7.00/10
Service:
6.00/10
Komfort:
7.00/10
Lokalisering:
8.00/10
Mat:
7.00/10
Rom:
6.00/10
basert på 61 anmeldelser