Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Best Western Hotel Ceballos Colima

Portal Medellin No. 12, Colima, Mexico
(0,27 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.50/10
(444 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 12

Best Western Hotel Ceballos Colima: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Colima, Mexico.

Hotellbeskrivelse

Best Western Hotel Ceballos Colima ligger i Colima og tilbyr komfortabel innkvartering og takterrasse og utendørs svømmebasseng. I tillegg ligger det kun en fem minutters spasertur unna Jardin Libertad, Museo Regional de Historia de Colima og Catedral Basilica Menor de Colima, og har en nær beliggenhet til mange av områdets attraksjoner.

Hotellet tilyr en rekke fasiliteter, inkludert en lekeplass, valutaveksling og en golfbane. Overnattingsstedets ansatte er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med reservasjon av billetter til utflukter og arrangamenter.

Best Western Hotel Ceballos Colima restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Best Western Hotel Ceballos Colima har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Alternativt ligger det en mengde kafeer og servingssteder bare en ti minutters spasertur unna.

Hotellet ligger en 25-minutters kjøretur fra Colima flyplass. La Campana og University of Colima ligger en 10 minutters kjøretur unna.

Hotellfasiliteter

Business Center, Fitness Room/Gym, Restaurant, Swimming pool, Conference Room(s), Multilingual Staff, Porters, Laundry service, Playground, WiFi, Shower, Child Pool, Ice Machine, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Boutique Hacienda del Gobernador
Calle Gildardo Gómez 128, Centro
Hotel La Merced
Juarez 82 Col Centro
Hotel Coranda
Privada Las Palmas 603
Hotel Maria Isabel
Blvd. Camino Real No. 351
Hotel Los Candiles
Boulevard Camino Real 399
Hotel Montroi Express
Blvd. Camino Real No. 896
Mision Hotel Colima
Boulevard Camino Real 999
Wyndham Garden Colima
3er anillo Periferico 1100 esz Camino Real Colonia El Diezmo
Fiesta Inn Colima
Prol. Camino Real No. 1101Col El Diezmo
Søk hotell
Overall Rating:
8.50 /10
Rengjøring:
8.72/10
Service:
9.03/10
Komfort:
8.21/10
Lokalisering:
9.26/10
Mat:
8.54/10
Rom:
8.08/10
basert på 444 anmeldelser