Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Herberg de Natte Pij Hotel Groede

Slijkstraat 1, Groede, The Netherlands
(0,1 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 12

Herberg de Natte Pij Hotel Groede: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Groede, The Netherlands.

Hotellbeskrivelse

Herberg de Natte Pij Hotel Groede ligger ideelt plassert i stille or rolige omgivelser i Groede, en kort biltur fra Sluis og Breskens. Sykkelutleie og hage er bare noen av fasilitetene dette historiske gjestehuset har å friste med.

Herberg de Natte Pij Hotel Groede restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Det finnes også flere rom som er tilpasset familier.

Herberg de Natte Pij Hotel Groede har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Om kvelden kan gjester nyte en drink i gjestehusets koselige bar.

Herberg de Natte Pij Hotel Groede byr på en sentral beliggenhet, hvorfra man enkelt kan oppleve Brugse Vaart Golfbaan og Nieuwe Sluis, i tillegg til alt det andre området har å by på. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Bar / Lounge, Non-Smoking Rooms, Bicycle Rental, Garden, Hiking, Photocopier, Coffee Shop/Cafeteria
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell