Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Almenum

Kruisstraat 8-14, Harlingen, The Netherlands
(1,15 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.87/10
(12 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 10

Hotel Almenum: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Harlingen, The Netherlands.

Hotellbeskrivelse

Mindre enn 20 minutter fra Harlingen Havn ligger Stadslogement Harlingen som tilbyr en en perfekt beliggende base for de som besøker Harlingen. Det ligger perfekt til for de som vil dra på sightseeing i lokalområdet.

Dette historiske hotellet midt i Harlingen tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet en terrasse, en hage og sykkelutleie. Wi-Fi er også tilgjengelig.

Stadslogement Harlingen restaurant serverer middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Hotellet har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Lunsjpakker kan ordnes på forespørsel.

Det er kort vei til Harlingen Railway Station fra Stadslogement Harlingen, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Harlingen og områdene rundt. Dersom gjestene er på utkikk etter en hyggelig utflukt fra hotellet, finnes det gode muligheter for å fiske like ved.

Hotellfasiliteter

Pet Friendly, Non-Smoking Rooms, Bicycle Rental, Casino, Garden, Water Activities, Fishing, WiFi, Shower, Packed Lunches, Allergy-Free Room Available, Gay/Lesbian Friendly
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Holland Hotel Zeezicht
Zuiderhaven 1
Bed and Breakfast Oosterpark
Jacob Catsstraat 14 en 16
Pension De Zeehoeve
Westerzeedijk 45
Søk hotell
Overall Rating:
7.87 /10
Rengjøring:
8.14/10
Service:
8.03/10
Komfort:
7.90/10
Lokalisering:
7.90/10
Mat:
7.90/10
Rom:
7.59/10
basert på 12 anmeldelser