Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Restaurant Beursplein 5

Beursplein 5, Bergen op Zoom, The Netherlands
(0,22 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Hotel Restaurant Beursplein 5: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Bergen op Zoom, The Netherlands.

Hotellbeskrivelse

Hotel Restaurant Beursplein 5 holder til i hyggelige omgivelser i Bergen op Zoom. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil se områdets turistattraksjoner.

Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som trådløst internett, heis og roomservice. Gjester som vil bruke dagene på å utforske områdene rundt, kan få lunsjpakker som de kan ta med seg på tur.

Alle de komfortable rommene ved Hotel Restaurant Beursplein 5 kan skilte med Wi-Fi på rommene, i tillegg til alt annet man behøver for et behagelig opphold.

Overnattingsstedet har flere servingssteder, blant annet en restaurant som serverer mat i trivelige omgivelser. Om kvelden kan gjestene slappe av med noe å drikke i hotellets hyggelige bar. Gjestene kan også prøve en av de mange barene og kafeene i nærheten.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Bar / Lounge, Elevator / Lift, Non-Smoking Rooms, Photocopier, WiFi, Packed Lunches, Gay/Lesbian Friendly
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel & Residence de Draak
Grote Markt 36-38
Tulip Inn Bergen op Zoom
Antwerpsestraat 56
Hotel Grand-Cafe Old Dutch
Stationsstraat 29-31
Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
200 Gertrudisboulevard
De Wouwse Tol
Mastendreef 85
Søk hotell