Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Bed And Breakfast Center Amsterdam

Lijnbaansgracht 156, Amsterdam, The Netherlands
(1,25 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 12

Bed And Breakfast Center Amsterdam: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Amsterdam, The Netherlands.

Hotellbeskrivelse

Bed And Breakfast Center Amsterdam holder til i hyggelige omgivelser i Amsterdam. Det har en god beliggenhet i sentrum av byen.

For best mulig komfort er alle leilighetene utstyrt med både en iPod dockingstasjon og en kaffemaskin. Leiligheten har et velutstyrt tekjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Overnattingssedet huser en restaurant og en bar der gjester kan slappe av og nyte en bedre middag og en drink på slutten av dagen. Gjestene kan også prøve en av de mange barene og kafeene i nærheten.

Det er kort vei fra Bed And Breakfast Center Amsterdam til flere av Amsterdam populære attraksjoner og landemerker, Anne Frank-huset er også bare noen minutter til fots herfra. Leidseplein, Teater Bellevue og Det kongelige palasset ligger en liten spasertur unna.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, CD Player, DVD Player, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Elandsgracht Apartment
Elandsgracht 110
Since1634
Hazenstraat 35
B&B La Festa
Hazenstraat 64
Jordaan Residence
Oude Looiersstraat 52
Apartment Jordaan Superior
Bloemstraat 172b
Hotel De Looier
3e Looiersdwarsstraat 75
Ams Suites Amsterdam
Elandsstraat 1
Dream Apartments Amsterdam
Bloemgracht 175
Amsterdam Wiechmann Hotel
Prinsengracht 328 - 332
The Blue Houseboat
Prinsengracht 324-P
Blue Wave Houseboat
da Costakade 342
Prinsegracht Apartment
Prinsengracht 489
Nassau Residence
Potgieterstraat 51, Oud-West
Søk hotell