Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Harmony Hotel Apartments Selianitika

12 Apollonos, Longos, Greece
(0,98 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.00/10
(14 Anmeldelser)
Harmony Hotel Apartments Selianitika: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Longos, Greece.

Hotellbeskrivelse

Harmony Hotel Apartments Selianitika ligger i Longos og byr på hyggelig innkvartering og utendørs svømmebasseng. De byr også på møterom, en terrasse og en turistinformasjon.

Harmony Hotel Apartments Selianitika har 9 leiligheter, som er utstyrte med alt man måtte behøve for et behagelig opphold.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Det tilbys en rikholdig frokost med noe for enhver smak i overnattingssedets frokostsal. Det finnes også flere serveringssteder her.

Det er midt i blinken for de som ønsker å oppleve naturen, med kort vei fra Harmony Hotel Apartments Selianitika til populære fiske- og friluftsområder. Der er også et godt utgangspunkt for de som ønsker å besøke Selianitika og Aigio.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Pet Friendly, Bar / Lounge, Conference Room(s), Multilingual Staff, Garden, WiFi, Shower, Coffee Shop/Cafeteria, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Søk hotell
Overall Rating:
8.00 /10
Rengjøring:
8.00/10
Service:
9.41/10
Komfort:
8.00/10
Lokalisering:
9.41/10
Mat:
8.00/10
Rom:
8.68/10
basert på 14 anmeldelser