Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Amoudi Hotel Plakias

Lefkogia, Lefkogeia, Greece
(1,92 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Amoudi Hotel Plakias: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Lefkogeia, Greece.

Hotellbeskrivelse

Amoudi Hotel Plakias ligger i det naturskjønne landskapet i Lefkogeia, de tilbyr både komfortable rom, lekeplass, turistinformasjon og bagasjeoppbevaring. De tilbyr komfortable leiligheter med eget bad og et tekjøkken.

Gjester ved overnattingssedet kan benytte seg av overnattingsstedets egne hage. Wi-Fi er også tilgjengelig.

Amoudi Hotel Plakias restaurant serverer frokost, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har Wi-Fi på rommene, et kjøleskap og telefon.

Overnattingssedet har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid.

Amoudi Hotel Plakias har en perfekt beliggenhet for de som vil oppleve Damnoni og Plakias, som begge ligger mindre enn ti minutter unna med bil. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Pet Friendly, Tour Desk, Bar / Lounge, Air Conditioned, Refrigerator, Cable / Satellite TV, TV, Garden, Photocopier, WiFi, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Søk hotell