Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Karistos Mare Apartments Karystos

East Road 7, Karystos, Greece
(0,55 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Karistos Mare Apartments Karystos: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Karystos, Greece.

Hotellbeskrivelse

Karistos Mare Apartments Karystos ligger i Karystos med kort vei til områdets mest kjente turistattraksjoner. De tilbyr komfortable leiligheter med eget bad og et tekjøkken.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet dykking, snorkling og fotturer. Barnepass er bare en av familiefasilitetene som tilbys her.

For å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig har leilighetene strykefasiliteter, et kjøleskap og telefon. Det finnes også flere leiligheter spesielt tilpasset familier.

Det er midt i blinken for de som vil å oppleve naturen, med kort vei fra Karistos Mare Apartments Karystos til populære fiske- og friluftsområder. Marmari Port er kun en rask kjøretur unna overnattingssedet.

Hotellfasiliteter

Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Refrigerator, TV, Bicycle Rental, Scuba Diving, Water Activities, Fishing, Hiking, Photocopier, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Luggage Storage, Vending Machines, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Apollon Suites Hotel
Psili Ammos
Karystion Hotel
Kriezotou 3
Thea Apartments Karystos
Kriezotou & Aiolou
Aegea Hotel
Pigadakia
Galaxy Hotel Karystos
Kriezotou & Odyseos 1
Anastasia Hotel
West Beach
Zeus Apartments Karystos
2nd Km of the Suburbia Street
Anemomylos Bungalows
Kriezotou Street
Makronas
Miloi
Søk hotell