Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotell-Restaurang Svedjegarden

Sabyallén 4, Nybble, Sweden
(0,12 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 11

Hotell-Restaurang Svedjegarden: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Nybble, Sweden.

Hotellbeskrivelse

Hotell-Restaurang Svedjegarden ligger i det naturskjønne landskapet i Nybble, de tilbyr både komfortable rom, møterom, lekeplass og bowlingbane. Resepsjonen er åpen hele døgnet, og en frokostbuffet er tilgjengelig hver dag.

Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet ridning, fotturer og dykking. Det finnes et bredt utvalg utendørsaktiviteter, inkludert fiske og kanopadling, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Hotell-Restaurang Svedjegarden restaurant serverer middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Det finnes også flere rom spesielt tilpasset familier.

Hotell-Restaurang Svedjegarden har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Om kvelden kan gjestene nyte en drink i hotellets hyggelige loungebar.

Karlskoga Airport er en 70-minutters kjøtetur unna Hotell-Restaurang Svedjegarden. Jarsberg Runestone og Sodra Rada Old Church er kun en kort kjøretur unna hotellet.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Bar / Lounge
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Carlslund Hotell
Karlslund 3
Søk hotell