Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Kohlswa Herrgard Hotel Kolsva

Herrgardsallen 14, Kolsva, Sweden
(0,59 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 12

Kohlswa Herrgard Hotel Kolsva: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Kolsva, Sweden.

Hotellbeskrivelse

Kohlswa Herrgard Hotel Kolsva ligger i Kolsva, en kort tur med bil fra Köping, og de byr på en badstue, en lekeplass og et boblebad. De har et eget treningsrom, i tillegg til fiske, fotturer og ridning.

De har en rekke fasiliteter ved hotellet som gjester kan benytte seg av, inkludert massasje, møterom og en golfbane. Gjester kan trekke seg tibake i overnattingsstedets bibliotek med en god bok.

Det er 44 rom på Kohlswa Herrgard Hotel Kolsva, alle utstyrt med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. I tillegg har de bryllupssuiter.

Stockholm-Vasteras Lufthavn ligger under 45 minutter med bil fra hotellet. Det finnes mange gode turmuligheter i landlige og hyggelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Room Service, Fitness Room/Gym, Massage / Beauty Centre, Golf Course, Currency Exchange, Sauna, Meeting Rooms, Water Activities, Fishing, Horse Riding, Playground, Canoeing, Hiking, Photocopier, Jacuzzi, Massage, Spa & Wellness Centre, Packed Lunches, Designated Smoking Area, Shoe Shine, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell